بهترین لباسشویی های ایرانی برای خانواده های پرجمعیت

به گزارش بازی ناتمام، خبرنگاران: خرید یک دستگاه ماشین لباسشویی خارجی این روز ها بالای 10 میلیون تومان خرج روی دستتان می گذارد. این برای من و شما که دو سال پیش چنین وسیله ای را نهایتا با دو میلیون وخرده ای پول تهیه می کردیم می تواند نهایتا کمی باورنکردنی باشد، اما مطمئن باشید زوج های جوان، عروس خانم ها و کسانی که دستگاه ماشین لباسشویی شان تازه خراب شده را عصبانی می نماید.

بهترین لباسشویی های ایرانی برای خانواده های پرجمعیت

من پس از آنالیز بازار متوجه شدم اگر بخواهید روی برند های شناخته شده ای مثل الجی یا سامسونگ دست بگذارید ممکن است این کار 14 تا 16 میلیون تومان از موجودی حساب بانکی تان کم کند. برای همین فکر می کنم وقتش رسیده تا با فراورینمایندگان داخلی آشتی کنیم و محصولات ساخته شده توسط آن ها را بخریم. برای اینکه خیالتان راحت باشد باید از همین اول بگویم برخلاف تصور عموم مردم این ماشین لباسشویی ها از نظر قابلیت و امکانات تفاوت چندانی با رقبای خارجی خود ندارند. به عنوان مثال می توانم به سیستم بخارشوی، برنامه شستشوی ضد آلرژی، تکنولوژی حباب ساز و حتی برنامه شستشوی سریع 15 دقیقه ای اشاره کنم که برند های خارجی خیلی روی آن ها مانور می دهند.

1. ماشین لباسشویی اسنوا مدل SWM-843

ماشین لباسشویی اسنوا با دیگی به ظرفیت هشت کیلوگرم ساخته شده است. این مقیاس روشی کاملا تجاری برای معرفی ظرفیت ماشین لباسشویی به حساب می آید و نباید دقیقا هشت کیلو لباس داخل دیگ بیندازید. پس وقتی می گوییم یک لباسشویی هشت کیلو ظرفیت دارد، یعنی از دستگاهی با ظرفیت های استاندارد شش و هفت کیلویی عظیم تر و جادارتر است. با این حال در بازار می توان لباسشویی های 10 کیلویی هم پیدا کرد که البته اندازه غیرمعمولی است. ماشین لباسشویی با ظرفیت دیگ هشت کیلوگرم را به خانواده های پرجمعیت پیشنهاد می نمایند، اما محض اطلاع اگر خودتان یک نفر، لباس ها را دو سه هفته جمع می کنید تا یک مرتبه بشورید، قطعا دیگ هشت کیلویی برایتان کوچک خواهد بود.

حالا که این چیز ها را می دانید ضروری است بگویم موتور لباسشویی SWM-843 از نوع دایرکت درایو انتخاب شده است. یعنی موتور آن بدون منت تسمه کار می نماید و مستقیم به دیگ متصل است. با این کار ماشین لباسشویی در زمان کارکرد صدای کمی فراوری می نماید و لرزش بدنه باعث نمی گردد مثل مدل های قدیمی ماشین لباسشویی در خانه راه برود. همچنین از نظر فنی موتور دایرکت درایو در طول زمان کمتر دچار استهلاک می گردد و طول عمر آن بیشتر خواهد بود. وجود این موتور باعث مصرف کمتر انرژی و عملکرد بهتر دستگاه می گردد.

همچنین سیستم ضدچروک که برای این مدل در نظر گرفته شده به شکل قابل ملاحظه ای مانع ایجاد چروک های عمیق در لباس هایی می گردد که شستن و آبکشی کردنشان را دارید. امکان شستشوی با تاخیر نیز برای این مدل در نظر گرفته شده است. پس در مواقعی که می خواهید عملیات شستشو را با تاخیر انجام دهید یا کار را برای ساعت خاص برنامه ریزی کنید، مثل زمان های خارج از ساعات اوج مصرف این قابلیت کاملا کاربردی خواهد بود. چیز دیگری که لباسشویی ایرانی اسنوا را یک امتیاز جلو می اندازد قابلیت اضافه کردن لباس در زمان شستشو است.

سامسونگ در یکی دو سال گذشته خیی در این مورد سروصدا نموده بود و حالا که دیگر در ایران حضور ندارد می توانیم برایش پشت چشم نازک کنیم و بگوییم رفیق نیمه راه! دیگر بهت فکر هم نمی کنیم.

  • قیمت: هشت میلیون تومان

2. ماشین لباسشویی جی پلاس مدل J8470W

ماشین لباسشویی مدل J8470W از محصولات جی پلاس است که با ظرفیت دیگ هشت کیلوگرم طراحی شده است. این ماشین لباسشویی دارای 15 برنامه اصلی و هفت برنامه تکمیلی شستشو است که می توانید از پنل جلویی آن ها را انتخاب کنید. یکی از قابلیت های جذاب این دستگاه امکان انتخاب دستی میزان دما است که قبلا در دستگاه های ساخته شده توسط ال جی دیده می شد.

لابد می دانید که جی پلاس دستگاهی است که توسط شریک ایرانی ال جی یعنی گلدیران ساخته می گردد. پس این جا هم با برند کره ای ال جی تسویه حساب نموده ایم. از نظر فنی ماشین لباسشویی جی پلاس به موتوری اینورتر با سرعت چرخش هزار و 400 دور در دقیقه مجهز است. همچنین این دستگاه امکان اضافه کردن لباس در هنگام شستشو را دارد. به عنوان آدمی حواس پرت این یکی را دوست دارم و تضمین می دهم به خاطر داشتن آن حتما حس خوبی خواهید داشت.

لباسشویی جی پلاس با داشتن برچسب انرژی A+++ از جمله دستگاه ها و لوازم خانگی کم مصرف محسوب می گردد. چیز هایی دیگری که می توان در J8470W دوست داشت برنامه شستشوی ضدآلرژی، برنامه خاص لکه بری و برنامه مخصوص شستشوی لباس های زیر و زمستانی است. ضمن اینکه دستگاه خودش می تواند به طور اتوماتیک و با استفاده از سنسوری ویژه در هر بار عملیات وزن لباس ها را تشخیص دهد.

  • قیمت: شش میلیون و 500 هزار تومان

3. پاکشوما مدل TFU-83401

ماشین لباسشویی TFU-83401 احتمالا آخرین انتخاب شما خواهد؛ چون برخی ها می گویند اسم پاکشوما آدم را یاد پودر ماشین لباسشویی می اندازد. به نظر من اینکه فراورینماینده به قدمت پاکشوما کوشش ننموده با انتخاب اسم خارجی مشتری را فریب دهد و مثل برخی برند ها ادای خارجی ها را دربیاورد، شایسته تقدیر است. از نظر فنی هم می توان دلایل متعددی برای دوست داشتن لباسشویی پاکشوما پیدا کرد. مثلا قیافه خوبی دارد و از نظر رتبه مصرف انرژی با داشتن استاندارد A+++ برادری خودش را ثابت می نماید.

یکی از مهترین ویژگی های این دستگاه امکان شستشو با بخارشو است که در نمونه های گرانقیمت خارجی وجود دارد و می تواند فوق العاده کاربردی باشد. به غیر از این برنامه عملکرد کوییک واش اجازه می دهد لباس هایی که خیلی کثیف نیستند را تنها در عرض 15 دقیقه تمیز کند. روی هم رفته لباسشویی پاکشوما 16 برنامه شستشو دارد که می توانید با توجه به نوع لباس یکی از آن ها را انتخاب کنید. از دیگر نکات ظریف در طراحی این دستگاه می توانم به امکان باز شدن در به صورت 180 درجه اشاره کنم که در زمان پر و خالی کردن دیگ، بی نهایت کار را راحت می نماید. در زمان شستن لباس ها همچنین می توانید دمای آب را بین 20 تا 90 درجه سانتیگراد انتخاب کنید و به خاطر وجود دکمه توقف اگر حین کار یادتان افتاد لباسی را جا انداخته اید لازم نیست خودتان را سرزنش کنید.

  • قیمت: شش میلیون و 500 هزار تومان

منبع: برترین ها
انتشار: 12 شهریور 1399 بروزرسانی: 6 مهر 1399 گردآورنده: halfgame.ir شناسه مطلب: 589

به "بهترین لباسشویی های ایرانی برای خانواده های پرجمعیت" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "بهترین لباسشویی های ایرانی برای خانواده های پرجمعیت"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید