راهنمای رستوران های محلی استانبول: تجربه غذاهای خوشمزه ترکیه
به گزارش بازی ناتمام، شهر استانبول یکی از زیباترین و تاریخی ترین شهرهای کشور ترکیه است. مسافرانی که به این شهر سفر می نمایند، علاقه مندند که مساجد زیبا، موزه های دیدنی و مراکز خرید لوکس آن را ببینند. بعضی دیگر برای امتحان کردن تفریحات مختلف و لذت بردن از سواحل استانبول به این شهر می آیند.

برای تجربه غذاهای خوشمزه در سفر به شهر استانبول، احتیاج به پیدا کردن رستوران های مناسب دارید. بعضی گردشگران با هدف امتحان کردن غذاهای محلی ترکیه به استانبول سفر می نمایند. اما این نکته مهم را هم به یاد داشته باشید که انتخاب رستوران های مناسب می تواند تجربه غذایی شما را بهبود بخشد.
در اینجا ما قصد داریم به شما پنج رستوران مجذوب کننده در استانبول را معرفی کنیم که با سر زدن به آن ها می توانید لذت غذاهای اصیل ترکی را تجربه کنید.
کاسب اوسمان
رستوران کاسب اوسمان یکی از برترین رستوران های استانبول است که می توانید در آن انواع غذاهای محلی را امتحان کنید. این رستوران در محله سیرکجی در قلب شهر قدیمی استانبول واقع شده است. انواع کباب های ترکی و غذاهای سنتی با گوشت می توانید در این رستوران سفارش دهید. مکان این رستوران در خیابان هوجا پاشا است.
یانیالی
یانیالی یک رستوران محلی دیگر در استانبول است که با سر زدن به آن می توانید انواع غذاهای سنتی ترکی را تجربه کنید. این رستوران با نام یانیالی در نزدیکی بازار ماهی فروش ها در محله کادیکوی استانبول واقع شده است. جالب است بدانید که این مکان به وسیله یک مهاجر یونانی در گذشته تأسیس شده است.
اگر دنبال خوشمزه ترین غذا در این رستوران هستید، پیشنهاد می گردد که کوفته یانیالی را امتحان کنید. برای تهیه این کوفته از بادمجان های کبابی استفاده می گردد. بعلاوه می توانید انواع غذاهای محلی استانبول را برای ناهار و شام در این رستوران سفارش دهید.
کانات لوکانتاسی
رستوران کانات لوکانتاسی، یکی از قدیمی ترین رستوران های محلی استانبول است که با 100 سال سابقه، در منطقه آسیایی استانبول واقع شده است. این رستوران در مرکز محله اسکودار واقع شده است و می توانید انواع غذاهای ترکی و عثمانی را از منوی خود این رستوران سفارش دهید.
یکی از ویژگی های برجسته این رستوران این است که بی تاخیر غذاهای آن آماده و پخته شده است و شما می توانید غذای مورد علاقه خود را از ویترین انتخاب کنید تا فوراً برای شما سرو گردد.
از بین غذاهایی که در این رستوران محلی ارائه می گردد، می توان به موارد زیر اشاره نمود:
به علاوه، می توانید دسرهای خوشمزه مختلف را به همراه غذای اصلی تان سفارش دهید.
سِن لوکانتا
اگر در پی رستورانی محلی در منطقه بستانچی از بخش آسیایی شهر استانبول هستید، ما به شما رستوران سِن لوکانتا را توصیه می کنیم. در این رستوران می توانید انواع غذاهای مختلف از کله پاچه تا مرغ سوخاری را سفارش دهید. یکی از خوشمزه ترین غذاهایی که در این رستوران می توانید امتحان کنید، پیده است. این پیده ها در یک اجاق چوبی آماده می شوند و طعم بی نظیر آن برای مدت طولانی در ذوق شما می ماند.
برای میوه نوشیدنی می توانید به نوشیدنی های قدیمی با نام های komposto که میوه های کمپوت شده را نشان می دهد و serbet که معنای آب میوه شیرین را دارد، مراجعه کنید. در بعضی رستوران ها می توانید آب میوه های سنتی که در آشپزخانه های عثمانی تهیه می شدند را پیدا کنید.
لادِس
در سال 1986، یک کافه رستوران مجذوب کننده و مدرن در خیابان استقلال نزدیک به میدان تکسیم در استانبول با نام لادِس افتتاح شد. این مکان پس از 38 سال هنوز فعالیت خود را ادامه می دهد و به یکی از کافه رستوران های قدیمی شهر تبدیل شده است. در لادِس می توانید انواع دسرها، غذاهای سنتی ترکی و چای را سفارش دهید. بین دسرهای محبوب این کافه رستوران می توان به نام های زیر اشاره نمود:
در ادامه لیستی از رستوران های برتر استانبول که غذاهای محلی خود را ارائه می دهند را می بینید:
تا به اینجا در این نوشتار برترین رستوران های استانبول که می توانید در آن ها انواع غذاهای محلی ترکیه را تجربه کنید را معرفی کردیم. اگر تمایل دارید زمانی که بلیط استانبول به تهران را خریداری می کنید تا به ایران بازگردید، یک تجربه خاطره انگیز از سفر به استانبول در ذهنتان باقی بماند، حتماً به این رستوران ها سر بزنید و غذاهای لذیذ آن را امتحان کنید.
در ادامه غذاهای محلی ترکیه را معرفی می کنیم تا بدانید کدام غذا را در رستوران های محلی استانبول سفارش بدهید.
غذاهای محلی ترکی
اطعمه های محلی این کشور را می توان به چند دسته تقسیم کرد. از شیرینی ها و باقلوا ترکیه گرفته تا چای و قهوه و غذاهایی که به عنوان وعده میانی و اصلی سرو می شوند. با خرید بلیط چارتر استانبول می توانید به این شهر سفر کنید و تمام این انواع خوراکی های لذیذ را در رستوران ها و کافه های سنتی آنجا تجربه کنید. در این بخش از مقاله می خواهیم چند تا از غذاهای اصلی ترکیه را معرفی کنیم.
کوفته ترکی یک غذای محلی خوشمزه از کشور ترکیه است. این کوفته با کوفته تبریزی تفاوت دارد و برای آماده سازی از ادویه های تندی مانند زنجبیل، زیره سبز و سماق استفاده می گردد.
کباب دونر: یکی از کباب های خوش طعم و محبوب ترکیه است که احتمالاً در ایران هم آن را نوش جان نموده اید. حتماً باید طعم اصلی کباب ترکیه را در رستوران های استانبول تجربه کنید.
پیتزای لاه ماجون، یک غذای مشهور ترکیه است. این نوع پیتزا از مواد مختلفی نسبت به پیتزاهای ایتالیایی و آمریکایی تهیه می گردد. برای آماده سازی آن، ابتدا یک نان بسیار نازک را برمی دارند و سپس گوشت طعم دار، سبزیجات و آب لیموی تازه روی آن قرار می دهند.
کارنیاریک یک غذای خوشمزه از کشور ترکیه است که به آن دلمه بادمجان هم می گویند. برای آماده سازی آن از گوشت چرخ نموده، پیاز، رب گوجه فرنگی و ادویه استفاده می گردد. تمام این مواد درون بادمجان قرار می گیرند و سپس داخل فر یا تابه سرخ می شوند.
مانتی یکی از وعده های خوشمزه ترکیه است که از گوشت چرخ نموده، خمیر، تخم مرغ و ادویه های مختلف برای تهیه آن استفاده می گردد و سپس با ماست یا کشک سرو می گردد.
جمع بندی
اگر تمایل دارید تا سفر کاملی به شهر استانبول داشته باشید، حتماً باید غذاهای محلی ترکی را در رستوران های این شهر تجربه کنید. در این مقاله پنج رستوران برتر استانبول را معرفی نموده ایم که می توانید در آن ها انواع غذاهای محلی را سفارش دهید. در بخش پایانی مقاله، نیز غذاهای محلی ترکیه را ذکر نموده ایم تا بتوانید اطلاعات بیشتری در این زمینه کسب کنید و در زمان سفارش غذا، بهتر تصمیم بگیرید.
منبع: دیجیاتور