غذاهای سنتی سنگاپور که اسمشان را نشنیده اید!

به گزارش بازی ناتمام، غذاهای سنتی سنگاپور یک دیگ پر از طعم های قومیت های مختلف و بازتابی از چند فرهنگی بودن سنگاپوری ها است. مهم نیست در کجای شهر باشید، وقتی صحبت از غذا به میان می آید، انتخاب های زیادی پیش رویتان وجود دارد؛ از غذاهای سنتی دستفروشی تا رستوران ها که غذاهای اصیل و لذیذ سنگاپور را سرو می کنند.

غذاهای سنتی سنگاپور که اسمشان را نشنیده اید!

در این مقاله شما را همراه با خود به یک سفر آشپزی در جهانی غذاهای سنتی سنگاپور می بریم. برای کسانی که نمی دانند در سنگاپور چه بخورند، در اینجا برخی از بهترین غذاهای سنگاپور و بهترین مکان ها برای خوردن غذا را برایتان آورده ایم.

رزرو بلیط هواپیما با خبرنگاران خوبه!

بهترین غذاهای سنتی سنگاپور

سنگاپور به دلیل موقعیت جغرافیایی خود در چهارراه فرهنگی آسیا واقع شده است. جمعیت سنگاپور عمدتاً از نژادهای چینی، مالایی و هندی تشکیل شد است. در دهه 1800 افرادی از کشورهای همسایه مانند چین، مالزی و هند آمدند و فرهنگ های آشپزی خود را به سنگاپور آوردند. در نتیجه، غذاهای سنتی سنگاپور ترکیبی زیبا از تأثیرات غذاهای مالایی، چینی و هندی است. برخی از غذاها نیز با یکدیگر ادغام شده است؛ مانند غذای Peranakan/Nyonya که از ازدواج غذاهای چینی و مالایی به دست آمده است!

سنگاپور شباهت های زیادی با مالزی دارد؛ بنابراین غذاهایش مشابه مالزی است. مالزی و سنگاپور همیشه دعوا داشتند که کدام غذاها منحصراً مال کدام یک است، اما بحث کردن بی فایده است. چیزی که اهمیت دارد، خوردن غذاهای خوشمزه در این شهر است.

غذای سنتی سنگاپور را در کجا بخوریم؟

بهترین مکان ها برای غذا خوردن در سنگاپور، فودکورت های فضای باز است؛ آن ها غذاهای سنتی خیابانی سنگاپور را سرو می کنند و هر غرفه در یک غذا تخصص دارد.

مراکز هاوکر، جایی است که مقرون به صرفه ترین و بهترین غذا را در سنگاپور ارائه می دهد. اگر به آنجا بروید می توانید طعم لذیذ غذاهای سنتی سنگاپور را بچشید. قیمت هایشان نیز مقرون به صرفه است؛ یک بشقاب رشته فرنگی حدود 3 دلار سنگاپور (یا 2 دلار آمریکا) قیمت دارد و یک وعده غذای دریایی کامل به ازای هر نفر، کم تر از 30 دلار سنگاپور (21 دلار آمریکا) می گردد.

البته این مراکز دستفروشی را می توانید در هر محله و منطقه مسکونی پیدا کنید. آن ها تمیز و منظم هستند؛ چراکه فروشندگانشان باید طبق قانون به برخی از سطوح بهداشتی پایبند باشند. اگر با بچه به سنگاپور سفر می کنید، نگران بهداشت مواد غذایی نباشید.

بهترین غذاهای سنتی سنگاپور

1. نان تست کایا و تخم مرغ آب پز

سنتی ترین غذای صبحانه سنگاپوری، نان تست کایا و تخم مرغ آب پز است که با قهوه یا چای سرو می گردد. تقریباً در هر مرکز فروش و فود کورت (معمولاً در دکه های نوشیدنی) آن را خواهیدیافت. این یک غذای سنتی در سنگاپور است؛ به خصوص اگر اهل صبحانه باشید بهتان می چسبد.

اساساً این نان سفید را کمی برشته می کنند و رویش کرمی به نام کایا که کرم خامه ای شیرین و تهیه شده از شیر نارگیل است می مالند. این نان تست را با تخم مرغ آب پز سرو می کنند. بیشتر دستفرو ش ها از تخم مرغ های بزرگ استفاده می کنند و آن را با سس سویا و فلفل سرو می کنند.

2. چوی کوئی

چوی کوئی یکی از غذاهای سنتی سنگاپور است که برای صبحانه سرو می گردد. این غذای سنتی از کیک برنجی بخارپز شده با آرد سفید تشکیل شد ه است که روی آن ترشی سرخ شده قرار می گیرد. این خوراکی همراه با فلفل قرمز سامبال سرو می گردد. البته برای بسیاری چوی کوئی برای یک وعده صبحانه خیلی چرب به نظر می رسد.

3. روتی چانای؛ از غذاهای سنتی سنگاپور

روتی پانای از بیرون ترد و داخلش نرم است و یکی از بهترین غذاهای سنتی سنگاپور برای صبحانه و شام به شمار می رود. روتی به معنای نان و چانای در هندی به معنای تخت است. روتی چانای یک نان مسطح هندی جنوبی است که از سرخ کردن خمیر با روغن (کره شفاف هندی) تهیه می گردد. معمولاً هم با کاری ماهی یا گوشت گوسفند سرو می گردد. درحالی که نسخه های کلاسیک آن با کاری سرو می گردد، تنوع های مدرن زیادی به آن اضافه شده که با پنیر، شکلات و بستنی سرو می گردد.

4. کیک هویج سرخ شده

نسخه سنگاپوری کیک هویج هیچ شباهتی به همتایان انگلیسی یا آمریکایی اش ندارد. کیک هویج سنگاپور که به نام چای تو کوی نیز شناخته می گردد، یک غذای سرخ شده نمکی است که از کیک تربچه بخارپز تهیه می گردد. آن را تا حد کمال به صورت ترد سرخ می کنند و بعد رویش پیاز می پاشند.

دو نسخه برای این غذای سنتی سنگاپور وجود دارد؛ کیک هویج سیاه و سفید. کیک هویج سیاه، شیرین تر است و با سس شیرین سیاه درست می گردد، درحالی که نوع سفید آن ترد و روغنی است. این غذای اصیل سنگاپور به قدری محبوب شده است که نه تنها برای صبحانه، بلکه در طول روز نیز مصرف می گردد.

غذاهای سنتی نودلی سنگاپور

5. Bak Chor Mee

منشأ این غذا را می توان در مهاجرانی از استان Teochew در چین جست وجو کرد. Bak chor mee با این که از چین آمده، اما از غذاهای سنتی سنگاپوری منحصربه فرد است.

در هاکین، Bak chor mee به معنای رشته فرنگی چرخ کرده است. این یک غذای ساده از آب گوشت خوک چرخ شده است که با می وک (نودل تخم مرغ پهن) یا می کیا (نودل تخم مرغ نازک) سرو می گردد. نسخه خشک این غذا این روزها محبوب تر است. نودل های پخته شده را در سرکه، گوشت خوک و فلفل ریخته، سپس با گوشت چرخ کرده، قارچ چینی و کوفته مخلوط می کنند.

6. لاکسا؛ از غذاهای سنتی سنگاپور

لاکسا که در سراسر آسیای جنوب شرقی مشهور است، یکی از محبوب ترین غذاهای سنتی سنگاپور به شمار می رود. این غذا یک سوپ نودل تند با آبگوشت کاری و شیر نارگیل است. این غذای راحت، مناسب برای روزهای بارانی است. هم شکم شما را پر می کند و هم ذائقه شما را قلقلک می دهد.

انواع مختلفی از لاکسا در سنگاپور وجود دارد، اما هیچ کدام به میزان لاکسا کاتونگ خانگی مشهور نیست. این غذای سنتی سنگاپور از اهالی پراناکایی که در منطقه کاتونگ زندگی می کنند، الهام گرفته شده است.

Katong laksa یک سوپ تند به رنگ غروب آفتابی شعله ور است که با شیر نارگیل و میگوی خشک، مزه دار شده و روی آن صدف، میگو و کیک ماهی قرار می دهند. ویژگی شاخص آن رشته فرنگی است؛ ورمیشلی ضخیم که به قطعات کوتاه بریده شده است و می توان به راحتی با قاشق آن را در هم ریخت.

7. Fried Kway Teow

این غذای نودلی که در سنگاپور به عنوان char kway teow شناخته می گردد، برای دهه ها یکی از غذاهای اصلی دستفروشان سنگاپوری بوده است.

این غذای سنتی سنگاپور در اصل نودل برنج پهن است که با تخم مرغ، صدف، لپ چئونگ (سوسیس چینی)، جوانه لوبیا و پیازچه چینی سرخ شد است. گناه آلودترین قسمت این غذا پختن آن در گوشت خوک است که به آن عطر و بافت می دهد. در اواخر دهه 1950، این غذا به جای اجاق گاز روی هیزم تهیه می شد.

8. هاکین می

هاکین می که اصالتاً از استان فوجیان چین است، در طول سال ها به آرامی تکامل یافته و تبدیل به یک بشقاب غذایی منحصر به فرد در سنگاپور شده است.

هاکین می درحال حاضر یکی از بهترین غذاهای دستفروشی در سنگاپور است و تقریباً در همه مراکز غذایی یافت می گردد. این غذا اساساً مخلوطی از رشته فرنگی برنج و نودل تخم مرغ زرد است که در غذاهای دریایی و تکه هایی از گوشت خوک سرخ شده است.

اگر قصد سفر به مالزی را دارید، متوجه خواهید شد که Hokkien Mee در مالزی با این غذای سنتی سنگاپور بسیار فرق دارد. هاکین می مالزیایی در یک سس سیاه شیرین طبخ می گردد و نودل هایش چرب و غلیظ است.

9. ونتون می؛ از غذاهای سنتی سنگاپور

نودل ونتون که در اصل اهل کانتون (گوانجو) در چین است، یک غذای نودل کانتونی است که در بسیاری از منطقه ها آسیا رایج است. رشته فرنگی ونتون در اصل نودل های تخم مرغی فنری شکل است که در یک سس مرزه سیاه آغشته شده و با چاشنی سیو (گوشت کباب خوک)، سبزیجات برگ دار و واتون (کوفته چینی) سرو می گردد.

انواع مختلفی از نودل ونتون وجود دارد؛ از سبک پونتیایی مالزیایی تا نسخه هنگ کنگ و سبک تایلندی. سنگاپور با افزودن فلفل سبز (و گاهی اوقات سس فلفل قرمز روشن) برای تهیه این غذای سنتی سنگاپور، تغییر را در آن ایجاد کرده است.

10. رشته میگو

رشته فرنگی میگوی ساده که در هوکین به نام hae mee نیز شناخته می گردد، یک غذای نودلی خوش طعم و یکی از غذاهای سنتی سنگاپور است. میگوهای غول پیکر با رشته فرنگی برنجی در آب گوشت خوش طعم سرو می گردد.

سوپ آب گوشت باید ساعت ها با ترکیبی از استخوان خوک، سر میگو و هزاران چاشنی پخته گردد. یک آب گوشت خوب باید مملو از غذاهای دریایی و کمی شیرین باشد.

11. یونگ تاو فو

غذای یونگ تاو، غذایی است که راحت طبخ می گردد. غذای یونگ تاو در واقع بیش تر یک غذای توفو است تا یک غذای نودل. ماده اصلی توفو، مخلوط گوشت چرخ کرده یا خمیر ماهی است. تنوع این غذا شامل سبزیجات و قارچ های پرشده با گوشت چرخ کرده یا سوریمی است. با این حال در سنگاپور، یونگ تاو فو را می توان با نودل برنج، سوپ یا با سس شیرین قرمز سفارش داد.

12. Beef Hor Fun؛ از غذاهای سنتی سنگاپور

این غذای لذیذ که یکی از غذاهای سنتی سنگاپور است، رشته فرنگی برنجی است که با تکه های گوشت گاو نرم پخته شده و در یک سس سیاه غلیظ و خوش طعم آغشته می گردد. سس این غذا از لوبیای سیاه، سس صدف، فلفل قرمز و گیاهان چینی درست می گردد. بعد از خوردن غذا به راحتی متوجه می شوید که موادش بعد از ساعت ها پختن با استفاده از بهترین قسمت های گاو تهیه شده است.

غذاهای سنتی برنجی سنگاپور

13. برنج مرغ

برنج مرغ یکی از غذاهای سنتی سنگاپور است که در مراکز دست فروشی سراسر کشور منظره ای رایج است. برنج مرغ یک غذای ساده از مرغ آب پزشده است که روی بستری از برنج معطر پخته شده و سرو می گردد. این غذا را با رب زنجبیل و فلفل مخصوص می خورند.

این غذای سنتی از جزیره هاینان در سواحل جنوبی چین سرچشمه گرفته است. امروزه هنوز هم به روش هاینانی پخته می گردد، با بلانچ کردن مرغ در آب جوش تا زمانی که کاملا پخته گردد. در یک چرخش محلی، مرغ را نیز می توان برای داشتن طعمی متفاوت در سس سویا تفت داد یا سرخ کرد.

14. برنج اردک سرخ شده

این غذا یکی دیگر از غذاهای سنتی سنگاپور است که محبوبیت بیشتری در بین مردم محلی دارد تا خارجی ها. همان طور که از نامش پیدا است، این غذا از گوشت اردک نازک برش داده شده روی یک بستر برنج قهوه ای و آغشته به سس غلیظ گیاهی سرو می گردد.

چیزی که این غذا را خاص می کند، طعم منحصر به فرد سنگاپوری انیسون ستاره ای، گالنگال و سس سویا است که اردک در آن پخته می گردد. در نتیجه، سس پخته شده طعم گیاهی لطیفی پیدا می کند. این غذا را با میزانی بادام زمینی بخارپز، توفو و تخم مرغ آب پز (به اضافه یک سس فلفلی خانگی ایکان بیلیس) ترکیب کنید و از نتیجه لذت ببرید.

15. ناسی لمک؛ از غذاهای سنتی سنگاپور

ناسی لمک یک غذای مالایی است که حاوی عطرهای غنی از شیر نارگیل و برگ پاندان است. معمولا با ایکان بیلیس (آنچوی)، اوتا (رب ماهی کبابی)، بادام زمینی بوداده، تخم مرغ سرخ شده و برش های خیار همراه است.

سنگاپوری ها با افزودن مخلفات بیشتر به ناسی لمک، رنگ محلی به آن بخشیده اند. شما می توانید هر چیزی از طبل مرغ سرخ شده ترد گرفته تا گوشت و مجموعه ای از سبزیجات را با ناسی لمک خود ترکیب کنید. فقط مواد تشکیل دهنده نیست که یک ناسی لمک خوب می سازد، بلکه برگ های پاندان و شیر نارگیل نیز نقش مهمی در تقویت عطر و غنای برنج ایفا می کند. درنهایت نیز این غذای سنتی سنگاپوری با سس تند سامبال چیلی تکمیل می گردد که نمی توانید از دستش دهید!

16. ناسی بریانی

ناسی بریانی که در سنگاپور بسیار محبوب است، یک غذای برنجی سنتی مسلمان-هندی است که با گوشت، سبزیجات و سس یا کاری طبخ می گردد. برنج دانه بلند باسماتی را با سیر، ماست، ادویه های معطر، پیاز و گاهی با قیمه یا کره می پزند.

کلمه بریانی از کلمه فارسی بریان گرفته شده است که به معنی سرخ کردن قبل از پختن است. برای امتحان کردن بهترین ناسی بریانی که یکی از غذاهای سنتی سنگاپور است، به هند کوچک سنگاپور بروید.

غذاهای دریایی سنگاپور

17. خرچنگ فلفلی

یکی دیگر از غذاهای سنتی سنگاپور، خرچنگ فلفلی است که بسیار تند است. رستوران های غذاهای دریایی معمولاً از خرچنگ های سریلانکایی تازه برای این غذا استفاده می کنند. خرچنگ ها را به رنگ قرمز روشن می پزند و سپس رویش از فلفل دلمه ای تند استفاده می کنند. معمولاً با man tou (نان های سرخ شده) سرو می گردد.

خرچنگ فلفلی یکی از غذاهای معروف سنگاپور است. البته مقرون به صرفه نیست، اما چیزی است که سنگاپوری ها در جشن ها یا مناسبت های خاص مانند سال نو چینی می خورند. اگر طرفدار غذاهای تند نیستید، گزینه های دیگری مانند خرچنگ در خامه تخم مرغ نمکی یا سوپ ورمیشل خرچنگ را می توانید امتحان کنید.

18. سامبال Stingray؛ از غذاهای سنتی سنگاپور

ماهی سامبال که معمولاً در بیشتر مراکز فروشگاهی سنگاپور یافت می گردد، غذای محبوبی است که در غرفه های tze char سرو می گردد. Tze charنوعی غرفه غذا است که طیف گسترده ای از غذاهای چینی از مرغ کونگپائو تا کاری سر ماهی را ارائه می دهد.

این غذا همیشه با چینچالوک (سس صورتی تیره با میگوهای تخمیر شده، پیاز و آب لیموترش سرو می گردد. برخی از شما ممکن است ایده خوردن ماهی خاردار را وحشتناک بدانید. اما باید بدانید که این حیوان دریایی در سایر نقاط جهان، کمیاب است، اما در سنگاپور در مزارع پرورش داده می گردد و در فهرست غذاهای سنتی سنگاپور قرار می گیرد.

19. Sambal Lala

Sambal Lala (صدف ها) که معمولاً در مراکز دستفروشی یافت می گردد، یک غذای تند است که با فلفل، ادویه جات، ترشی جات و خمیر تند میگو پخته می گردد. این غذا را در غرفه ای از غذاهای دریایی پیدا می کنید که خرچنگ فلفلی را نیز می فروشد. چاشنی محبوب این غذا که یکی از غذاهای سنتی سنگاپور و مالزی به شمار می رود، سامبال بلاکان است که از خمیر میگو برشته شده، فلفل، شکر و آهک کالامانسی تهیه می گردد.

20. املت صدف

یکی دیگر از غذاهای سنتی که باید در سنگاپور امتحان کنید، املت صدف است که در بین سنگاپوری ها به عنوان orh jian شناخته می گردد؛ تکه های ترد املت همراه با صدف های تازه کره ای چیزی است که موردپسند مردم قرار گرفته است.

چیزی که Oyster Omelette را بسیار خاص می کند، خمیری است که در آن استفاده می گردد. نشاسته در حین هم زدن املت با خمیر تخم مرغ مخلوط می گردد؛ بنابراین قوام غلیظی به آن می دهد. برای خوشمزه تر شدن می توانید آن را در سس سرکه فلفل ترش فرو کنید!

غذاهای سنتی گوشتی سنگاپور

21. باک کوت ته؛ از غذاهای سنتی سنگاپور

باک کوت ته یکی از غذاهای سنتی گوشتی سنگاپور است. اعتقاد بر این است که این غذا در قرن نوزدهم از طریق کارگران چینی به آسیای جنوب شرقی وارد شد. به طور سنتی برای صبحانه سرو می شد، اما اکنون به یک وعده غذایی اصلی تبدیل شده است.

این غذا شاید کمی طعم دارو بدهد؛ چراکه گوشت در آن با گیاهان چینی و ادویه جاتی مانند دارچین و بادیان ستاره ای دم گذاشته می گردد. دنده های گوشت خوکی که برای پختن سوپ استفاده می گردد، ستاره نمایش است، اما سوپ با قارچ شیتاکه خشک، پفک های توفو و سیر نیز پر می گردد.

22. کباب گوشت

هر مرکز دستفروشی در سنگاپور یک یا دو غرفه برای فروش کباب گوشت کانتونی دارد. حتی با وجود اینکه ریشه کباب گوشت به منطقه کانتون چین برم گردد، اما اکنون به نسخه ای از غذاهای سنتی سنگاپور تبدیل شده است. سیب زمینی در این غذا باید کاملا کبابی گردد. کباب گوشت همیشه با سس سرخ شده و برنج سفید و یک کاسه کوچک آب گوشت در کنارش سرو می گردد.

23. ساتای

از بین تمام غذاهای سنتی سنگاپور، ساتای احتمالاً محبوب ترین غذای این شهر در بین تمام قومیت ها است. ساتای که در اصل از اندونزی آمده، در واقع از کباب هندی که از طریق بازرگانان مسلمان به این کشور آورده شده بود، تولید شد. سیخ های گوشت کبابی و ذغالی شده در سس کاری بادام زمینی شیرین آغشته می گردد و با کیک برنج بخارپزشده که در برگ های پاندان پیچیده شده، خورده می گردد.

چیزی که ساتای سنگاپور را از همتایان خود در مالزی و اندونزی متمایز می کند این است که بسیار پرملات تر است. ساتای سنگاپور همچنین دارای تکه های کوچک تر گوشت روی سیخ است؛ بنابراین تقریبا همیشه آبدار و لطیف است. از آنجایی که ساتای روی زغال کباب می گردد، معمولاً در مراکز غذایی در فضای باز و بازارهای خیابانی (مانند لاو پت سات) یافت می گردد.

اسنک و پیش غذا در سنگاپور

24. روجاک

روجاک در زبان مالایی محاوره ای به معنای مخلوط است. این غذا مطمئناً مطابق با معنی اش است. روجاک که از غذاهای سنتی سنگاپور است، در اصل سالادی از سبزیجات، میوه و خمیر سرخ کرده مخلوط است که در یک سس سیاه چسبناک پوشانده شده است. سپس با بادام زمینی خردشده و گل های زنجبیل معطر ریز بریده شده تزئین می گردد تا طعمی تند داشته باشد.

مشخصه یک روجاک خوب، سس آن است که از خمیر میگوی تخمیر شده، شکر، آهک و خمیر فلفل تشکیل شده است. این غذا باید ترکیبی اشته آور از طعم های شیرین، ترش و تند باشد.

25. متباق

اگر قصد دارید از خیابان عرب (محله مسلمانان سنگاپور) دیدن کنید، باید متباق را امتحان کنید. متباق که در اصل یک غذای عربی است، به یک غذای خیابانی محبوب در سنگاپور تبدیل شده است.

این غذا از پر کردن ورقه های نازک خمیر با گوشت چرخ کرده، تخم مرغ و سبزیجات درست می گردد. سپس خمیر را می پیچند و در روغن سرخ می کنند تا ترد گردد. گوشت بره اغلب در ادویه های بی شمار، مرینیت می گردد و طعم و مزه ای به متباق می بخشد.

26. پوتو پیرینگ؛ از غذاهای سنتی سنگاپور

با اینکه پوتو پیرینگ در فهرست یکی از غذاهای سنتی سنگاپور قرار می گیرد، اما بسیاری از سنگاپوری ها استدلال کردند که پوتو پیرینگ به هیچ وجه بازتابی از غذای سنگاپور نیست.

پوتو پیرینگ که برخی ممکن است آن را به عنوان kueh tutu نیز بشناسند، یک کیک برنج بخارپز است که با شکر خرما ذوب شده پر شده و رویش نارگیل خردشده می ریزند. درست کردن آن با دست کار سختی است، بنابراین این روزها غرفه های زیادی برای فروش پوتو پیرینگ دست ساز وجود ندارد.

جمع بندی

در این مقاله به معرفی غذاهای سنتی سنگاپور پرداختیم و آن ها را به دسته غذای سنتی نودلی، دریایی، گوشتی، برنجی، اسنک و پیش غذا تقسیم کردیم. احتمالا این غذاها برایتان عجیب وغریب به نظر برسد؛ چراکه تاحالا امتحانش نکرده اید. اما اگر روزی به سنگاپور سفر کردید و این غذاها را میل کردید، حتما تجربیاتتان را در قسمت نظرات این مقاله با ما درمیان بگذارید.

منبع: 3click.com
انتشار: 25 بهمن 1403 بروزرسانی: 25 بهمن 1403 گردآورنده: halfgame.ir شناسه مطلب: 1895

به "غذاهای سنتی سنگاپور که اسمشان را نشنیده اید!" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "غذاهای سنتی سنگاپور که اسمشان را نشنیده اید!"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید