طرز تهیه سالاد مرغ و بادمجان قالبی؛ سالاد مجلسی با دستور آسان
به گزارش بازی ناتمام، سالادها پیش غذاهای بسیار خوشمزه ای هستند که انواع بسیار گوناگونی دارند و همیشه در دسته غذاهای رژیمی قرار نمی گیرند. سالاد مرغ و بادمجان قالبی مانند سالاد بادمجان رژیمی یک سالاد خوشمزه و خلاقانه است که می توان آن را هم به صورت ساده و هم قالبی درست کرد اما نوع قالبی این سالاد مجلسی تر و شیک تر است. این سالاد را می توان به عنوان پیش غذا در مهمانی ها سرو کرد و همچنین مدل قالبی آن را می توان در دسته فینگرفودها دسته بندی کرد. سالاد مرغ و بادمجان را بسته به سلیقه میتوان هم به همراه نان و یا به صورت ساده و به تنهایی سرو کرد. در مجله اینترنتی خبرنگاران با ما همراه شوید.
سینه مرغ پخته و خرد شده | 1 عدد |
بادمجان سرخ شده | 6 الی 7 عدد |
هویج خرد شده و بخارپز شده | 1 پیمانه |
خیار شور خرد شده | 1 پیمانه |
گردوی خرد شده | نصف پیمانه |
قارچ پخته شده | نصف پیمانه |
سس مایونز | نصف پیمانه |
ماست چکیده | یک چهارم پیمانه |
نمک و فلفل و آویشن | به اندازه لازم |
برای آماده سازی مواد اولیه اول یک عدد سینه مرغ رو با یک پیاز بزرگ خرد شده و یک قاشق روغن کمی تفت بدین تا سینه مرغ تغییر رنگ بده بعد نمک و فلفل و ادویه دلخواه رو به مرغ اضافه کنید و چند حلقه هویج خرد شده هم داخل قابلمه بریزید و در آخر آب جوش رو روی مرغ بریزید و در قابلمه رو بذارید و حرارت رو کم کنید تا مرغ کاملا بپزه و بعد مرغ پخته رو ریش ریش کنید یا با چاقو خرد کنید
هویج ها رو پوست بگیرید و با رنده یا با دست ریز خرد کنید و داخل ظرفی بخار پز کنید اگه هویج بخارپز شده دوست ندارید میتونید هویج ها رو سرخ کنید اما بعد از سرخ شدن حتما اونها رو داخل آبکش بریزید تا روغن اضافیش خارج بشه و سالاد رو چرب نکنه.
قارچ های شسته شده رو به صورت حلقه ای خرد کنید و با کمی آبلیمو و ادویه و نمک بپزید.
اگه مثل من سالاد رو داخل ظرف کوچیک و به صورت تکنفره آماده میکنید باید از بادمجان های قلمی و کوچیک استفاده کنید.
1- بادمجان ها رو به خوبی بشورید و بدون اینکه پوست بگیرید (پوست گرفتن بادمجان ها دلخواهه ولی وجود پوست بادمجان هم باعث حفظ استحکام بادمجان بعد از سرخ شدن میشه و هم ظاهر زیبایی به سالاد میده) به صورت حلقه ای خرد کنید. سعی کنید که ضخامت حلقه ها خیلی کم یا خیلی زیاد نباشه چون حلقه های نازک موقع سرخ شدن داخل روغن خشک میشن و حالت انعطاف پذیر ندارن و حلقه های ضخیم برای کاور کردن دور سالاد مناسب نیستن.
بادمجان های خرد شده رو داخل ظرفی بریزین و یک قاشق نمک روی اونها بپاشید.
2- و کاملا مخلوط کنید تا بادمجان ها به نمک آغشته بشن و اجازه بدین نیم ساعت بمونن تا آب بندازن.
3- بعد بادمجان ها رو آبکش کنید و با آب به خوبی بشورید و روی دستمال پهن کنید تا خشک بشن.
داخل ماهیتابه ای روغن بریزین و روی حرارت بذارید تا روغن داغ بشه از همون ابتدا روغن زیادی داخل ماهیتابه بریزین چون کم بودن روغن باعث میشه بادمجان ها روغن رو به خودشون جذب کنن.
بعد از گرم شدن روغن حلقه های بادمجان رو داخل روغن قرار بدین و با حرارت کم سرخ کنید.
4- توجه کنید که چون حلقه های بادمجان کوچیک هستن و زود میپزن نیازی نیست که هر دو طرف بادمجان رو زیاد سرخ کنیم چون این کار باعث خشک شدن بادمجان میشه و حالت انعطاف پذیر حلقه های بادمجان از بین میره.
بادمجان های سرخ شده رو روی دستمال روغن گیر قرار بدین تا روغن اضافی داخل بادمجان ها کاملا جذب دستمال بشه و حلقه های سرخ شده بادمجان چرب نباشن.
برای آماده کردن سس سالاد داخل ظرفی سس مایونز و ماست چکیده رو مخلوط کنید تا یکدست بشن و بعد ادویه های دلخواه مثل فلفل و آویشن با پودر سیر و … رو اضافه کنید و هم بزنید تا مخلوط بشن.
داخل یک فنجان رو با قلمو چرب کنید و بعد با نایلون فریزی که از وسط نصف شده پوشش بدین (به جای چرب کردن و پوشش با نایلون میتونید از سلفون هم استفاده کنید و داخل فنجان رو پوشش بدین).
5- حالا شروع به چیدن حلقه های سرخ شده بادمجان بکنید. کف فنجان یک حلقه بادمجان قرار بدین و بعد بقیه بامجان ها رو از کنار حلقه وسط بچینید تا یک دور کامل پر بشه و بعد دور بالایی فنجان رو هم با حلقه بادمجان پر کنید.
برای جاهای کوچیک باقی مونده میتونید از حلقه های کوچیک تر استفاده کنید وقتی دیواره های فنجان کاملا پر شد کف فنجان رو با مرغ پخته پر کنید و با دست کمی فشرده کنید.
6- روی لایه مرغ با قاشق کمی سس بریزید و پهن کنید. اندازه سس باید متعادل باشه زیاد بودن اندازه سس باعث میشه که سس از کاور بادمجان خارج بشه پس پوشوندن لایه ها با یک لایه نازک سس کافیه. برای لایه دوم از هویج بخار پز شده استفاده کنید و با دست یا با پشت قاشق کوچیک هویج ها رو صاف کنید.
7- و روی اونها مجددا یک لایه سس بریزید و بعد روی سس یک لایه نازک خیار شور خرد شده قرار بدین (خیار شورهای خرد شده نباید آب داشته باشند)
8- مجددا روی خیارشورها رو با سس بپوشونید و یک لایه قارچ پخته روی اون بچینید و بعد دوباره یک لایه سس بریزید.
9- و در آخر گردوی خرد شده بریزید و روی گردوها حلقه های بادمجان قرار بدین تا کاملا روی گردوها رو پوشش بده.
10- و بعد نایلون های اضافی کنار فنجان رو روی سالاد برگردونید و روی اون رو ببندید و به مدت یک ساعت داخل یخچال بذارید تا کمی خودش رو بگیره و بعد از یخچال بیرون بیارید و نایلون رویی رو باز کنید و فنجان رو داخل ظرفی برگردونید تا سالاد به راحتی از فنجان خارج بشه.
برای تزئین روی سالاد میتونید از گوجه تزئینی و شوید و …. استفاده کنید.
نکات طرز تهیه سالاد مرغ و بادمجان:
- بسته به سلیقه میتونید سالاد مرغ و بادمجان رو به جای قالب های تک نفره در ظرف گرد بزرگ تهیه کنید در این حالت میتونید از بادمجان های درشت استفاده کنید تا حلقه های بزرگ تری داشته باشید. مزیتی که این روش داره راحتی آماده سازی و صرف زمان کمتر هست ولی سالاد تکنفره باعث راحتی سرو کردن میشه.
- به جای اینکه مواد داخل سالاد رو لایه ای قرار بدین میتونید همه مواد رو با هم مخلوط کنید و سس رو بهش اضافه کنید و مخلوط مواد رو به صورت یکجا داخل کاور بادمجان بریزین و فشرده کنید.
- به جای خرد کردن بادمجان به صورت حلقه های میتونید بادمجان رو پوست بگیرین و به صورت نواری خرد و سرخ کنید و به همون صورت نواری داخل فنجان بچینید.
- مواد استفاده شده در این سالاد مثل بیشتر سالادها دلخواه هست و هر کدوم رو که دوست نداشتین میتونید حذف کنید همچنین میتونید مواد دیگه ای رو به سالاد اضافه کنید مثل ذرت یا نخودفرنگی یا سیب زمینی آبپز رنده شده و….
- به جای ماست چکیده میتونید از ماست موسیر داخل سس استفاده کنید یا سس بشامل رو جایگزین ماست کنید و به همراه سس مایونز استفاده کنید.
این غذای خوشمزه و سالاد را برای شام درست کنید و از خوردن آن لذت ببرید.
منبع: اُکالا