20 صبحانه گرم و سریع
به گزارش بازی ناتمام، زندگی امروز / می گویند صبحانه را خودت بخور، نهارت را با دوستت و شامت را با دشمن. خب حالا که وقتتان کم است می خواهید در یک فرصت کوتاه، یک وعده صبحانه مفصل وپرانرژی آماده کنید ، به روش تهیه این صبحانه های سریع نگاهی بیندازید.شاید به دردتان خورد.
به گزارش زندگی امروز به نقل از مجله آشپزی، می گویند صبحانه را خودت بخور، نهارت را با دوستت و شامت را با دشمن. خب حالا که وقتتان کم است می خواهید در یک فرصت کوتاه، یک وعده صبحانه مفصل وپرانرژی آماده کنید ،
11.کاسرول صبحانه فرانسوی
ابتداپنج فنجان خمیر نان باگت را در سینی فر چرب شده پهن کنید. در یک ظرف عظیم چهار عدد تخم مرغ را با یک قاشق چایخوری وانیل ، یک چهارم فنجان شکر ، یک چهارم قاشق چایخوری نمک و یک و نیم فنجان شیر مخلوط کنید و روی خمیر بریزید.
بعد یک قاشق چایخوری کره مارگارین را ذوب کنید و روی مخلوط تخم مرغ بریزید سپس دو قاشق غذا خوری گردوی پودر شده و دو قاشق غذاخوری کشمش را روی مخلوط خوب پخش کنید سپس آن را به مدت 15 دقیقه در فر 170درجه قرار دهید تا کاملا برشته و طلایی رنگ گردد.
مدت زمان آماده سازی 15 دقیقه
مدت زمان پخت 15 دقیقه
12. املت قارچ و مارچوبه
5 عدد تخم مرغ را با 10 قاشق سوپخوری شیر خوب هم بزنید تا کاملا کف کند کمی نمک و فلفل داخل تخم مرغ ها بریزید.200 گرم قارچ را به صورت لایه ای خرد کنید و در تابه ای آن را کمی تفت دهید.حالا تابه ای عظیم بردارید و دو قاشق غذا خوری روغن مایع در آن بریزید و روی شعله قرار دهید تا کاملا داغ گردد.
مایه شیر و تخم مرغ را در تابه بریزید و درب آن را بگذارید.یک فنجان مارچوبه ریز شده را با قارچ و نمک و فلفل مخلوط کنید و به تخم مرغ ها اضافه کنید.بعد از سه دقیقه املت شما آماده است.صبحانه شما آماده سرو است.
مدت زمان آماده سازی 6 دقیقه
مدت زمان پخت 5 دقیقه
13.نان تخم مرغی
5 نان تست را بردارید و از میان آنها یک دایره جدا کنید. تابه ای را روی حرارت قرار دهید و کف آن را کمی با کره چرب کنید، نان را در تابه بگذارید و سه تخم مرغ را با اندازه دلخواه نمک و فلفل هم بزنید و آنقدر از آن درون دایره وسط نان بریزید تا پر گردد. وقتی تخم مرغ در اثر حرارت خودش را کاملا گرفت، آن را برگردانید تا طرف دیگر نان هم طلایی گردد. حالا قسمت دایره ای را که از نان جدا نموده اید کنار تست ها بگذارید.
مدت زمان آماده سازی 3 دقیقه
مدت زمان پخت 4 دقیقه
14.تخم مرغ پخته شده در سس گوجه
فر را با دمای 175 درجه روشن کنید تا گرم گردد. یک پیمانه سس گوجه فرنگی را داخل چهار عدد کاسه یک نفره مناسب فر تقسیم کنید. سپس با دقت داخل هر یک از این کاسه ها یک تخم مرغ بشکنید طوری که زرده آنها درسته بماند.بعد روی هر کدام یک قاشق غذاخوری روغن زیتون بریزید و کمی نمک و فلفل سیاه و قرمز بپاشید.
کاسه ها را به مدت 8 دقیقه داخل فر داغ بگذارید تا سفیده آنها سفت گردد ولی زرده نرم بماند. حال برش های نان را داخل فر داغ بگذارید تا دو طرف آنها برشته گردد. 1حبه سیر را بر سر یک چنگال بزنید و آن را روی سطح نان ها بمالید. سپس کمی روغن زیتون رویسطح نان ها بریزید و به همراه تخم مرغ ها سرو کنید.
مدت زمان آماده سازی 3 دقیقه
مدت زمان پخت 8 دقیقه
15.املت اسفناج
نصف پیمانه آرد را الک نموده ، با اندازهی نمک مخلوط کنید. یک عدد تخم مرغ را با یک پیمانه ماست، یک قاشق آب و یک قاشق روغن مخلوط کنید. حالا مخلوط آرد و نمک را به آن اضافه کنید و هم بزنید.500 گرم اسفناج پخته و را همراه نوک قاشق جوز هندی رنده شده به این مواد بیفزایید.
به این ترتیب مایه املت آماده می گردد. روغن را درتابه نچسبی بریزید و سه عدد پیازچه را در آن کمی تفت دهید. یک پیمانه خامه به همراه چهار قاشق سوپخوری ماست شیرین و یک قاشق سوپخوری پنیر پیتزای رنده شده را با هم مخلوط کنید.حالا مخلوط تخم مرغ را در تابه عظیم روغنی بریزید و بعد از سه دقیقه مخلوط اسفناج را همراه تکه های نان به آن اضافه کنید و روی همه مواد خامه را اضافه کنید و درب آن را بگذارید.
مدت زمان آماده سازی 10 دقیقه
مدت زمان پخت 8 دقیقه
16.املت گوشت و تخم مرغ
یک عدد پیاز را نگینی خرد کنید یک قاشق روغن درون ماهیتابه ریخته و روی حرارت ملایم بگذارید و پیاز را به آن اضافه کنید. بعد از اینکه پیاز سرخ شد 200 گرم گوشت چرخ نموده را داخل تابه بریزید تا آب آن کاملا برود. نمک و فلفل را هم به گوشت اضافه کنیدو سه عدد تخم مرغ را به خوبی هم بزنید و با گوشت مخلوط کنید و با قاشق چوبی هم بزنید و تا زمانی که تخم مرغ ها سفت شوند به هم زدن ادامه دهید.املت را در ظرفی ریخته و سرو کنید.
مدت زمان آماده سازی 5 دقیقه
مدت زمان پخت 8 دقیقه
17.املت هندی
ابتدا یک عدد پیاز عظیم را خلالی کنید و آن را در یک قاشق غذاخوری روغن به مدت 3دقیقه تفت دهید. یک شاخه کوچک تره فرنگی را باریک برش بزنید و همراه زردچوبه و فلفل قرمز به پیاز اضافه کنید و مرتب هم بزنید تا یکدست سرخ گردد.
یک عددکدو سبز را خلالی ریز برش دهید و به تابه بیفزایید. بعد از 5 دقیقه تخم مرغ ها را در یک پیاله کوچک تک تک بشکنید و با فاصله روی مواد بریزید تا موقع سرو تخم مرغ ها به هم نریزند. اندازهی فلفل سیاه و قرمز هم روی تخم مرغ ها بپاشید. در نهایت درب تابه را بگذارید تا تخم مرغ ها بپزند.
مدت زمان آماده سازی 10 دقیقه
مدت زمان پخت 9 دقیقه
18.املت پنیر
5 عدد تخم مرغ را در ظرفی بشکنید و خوب هم بزنید تا کف کند. کمی نمک ، فلفل و سه قاشق شیر را داخل تخم مرغ بریزید و هم بزنید.تابه مناسبی را که لبه آن تقریبا دو و نیم سانتی متر باشد روی آتش بگذارید و سه قاشق روغن در تابه بریزید و بگذارید تا داغ گردد. حالا مایه شیر و تخم مرغ را در تابه بریزید و در آن را بگذارید.دو قاشق غذا خوری پنیر گرویر با یک قاشق غذاخوری جعفری ساطوری شده را داخل املت ریخته بعد املت را با یک چنگال و کفگیر به دقت لوله کنید.صبحانه شما آماده سرو است.
مدت زمان آماده سازی 5 دقیقه
مدت زمان پخت 5 دقیقه
19.تخم مرغ تند
برای آماده سازی این روش ضروری است 5 عدد تخم مرغ را بگذارید خوب آبپز گردد.بعد از پوست کندن تخم مرغ ها آنها به صورت عمودی برش دهید و زرده را به آرامی از داخل آن خارج کنید. زرده را نرم و خمیری کنید و با مایونزو اندازهی نمک و فلفل مخلوط کنید. برای مزه دار کردن به آن اندازهی خامه ترش اضافه کنید. حالا زرده طعم دار شده را داخل سفیده ها بریزید .یک عدد فلفل سبز تند و یک عدد فلفل قرمز تند را به صورت حلقه ای برش دهید و روی زرده ها را با فلفل ها تزئین کنید.صبحانه شما به همراه 5 عدد نان تست آماده است.
مدت زمان آماده سازی 2 دقیقه
مدت زمان پخت 7 دقیقه
20. تست کالباس و پنیر
ابتدا یک قاشق سوپخوری هویج ریز شده و پخته شده را با یک قاشق سیب زمینی پخته و خرد شده ، یک قاشق پنیر پیتزا ، یک عدد تخم مرغ و یک قاشق سوپخوری جعفری خرد شده را با نمک و فلفل به اندازه دلخواه مخلوط کنید روی آن بریزید و ورق دیگر کالباس را روی آن بگذارید و در ظرف را بگذارید تا مواد خودش را بگیرد.صبحانه شما همراه با دو عدد نان تست آماده سرو می باشد.
مدت زمان آماده سازی 5 دقیقه
مدت زمان پخت 4 دقیقه
منبع: زندگی روز