آشنایی با دلچسب ترین غذا های ژاپنی، عکس
به گزارش بازی ناتمام، در هر زمانی از روز که تلویزیون ژاپن را روشن کنید، حداقل چند نوع غذا به چشمتان می خورد! و نمی توان آن ها را مقصر دانست. غذاهای ژاپنی عطرهای بسیار مختلفی دارند و برای انتخاب، گزینه های بسیار زیادی دارید. بخش خوب غذا در ژاپن آن است که تقریباً می توانید در هر جایی از آن لذت ببرید. چه در یک رستوران مجلل باشید یا تنها یک بسته ناهار از یک فروشگاه بخرید و آن را در ساحل صرف کنید، می توانید از یک چیز مطمئن باشید: شما یک تجربه هیجان انگیز در رابطه با غذا خواهید داشت! زمانی که یک منوی غذا روبه رویتان قرار می گیرد انتخاب خیلی سخت خواهد بود، اما اصلاً نگران نباشید! ما در ادامه فهرستی از 10 غذای لذیذ برتر ژاپن را برایتان معرفی می کنیم.
1. کاراگِه | Karaage
کاراگه ران مرغ کاملاً سرخ شده است. برای طبخ این غذا ابتدا ران مرغ را در سس سویا، میرین، سس ماهی، سیر و زنجبیل طعم دار کرده، سپس اندکی در آرد غلتانده و آن را سرخ می کنند. کاراگه با ظاهر ترد و طلایی اش همواره شما را به خوردن بیشتر آن حریص می کند. می توانید برای صرف خوشمزه ترین کاراگه به یاتای، دکه های اغذیه فروشی خیابانی در ژاپن بروید.
2. سوشی | Sushi
چه کسی تا به حال نام سوشی را نشنیده است؟ شاید بتوان گفت این غذا معروف ترین غذای ژاپنی در سرتاسر جهان باشد. سوشی ها به دو دسته کلی تقسیم می شوند: ماکیزوشی (makizushi) که رول های ماهی پیچیده شده در جلبک دریایی هستند و ساشیمی (sashimi) که ماهی برش داده شده روی برنج است. هر دوی آن ها به یک اندازه خوش طعم و لذیذ هستند! اما شاید خوشمزه ترین آن ها ساشیمی اونانی (unagi)، یا مارماهی آب شیرین باشد. اگرچه این غذا به صورت خام سرو نمی شود اما در میان انواع سوشی لذیذ ترین طعم را دارد.
3. نودل اودُن | Udon noodles
اودن، نودلی تهیه شده از آرد گندم است که در آبگوشتی، تهیه شده از سس سویا، میرین و سس ماهی برای سرو آماده می شود. معمولاً روی این غذا، گوشت، تخم مرغ خام یا تِمپورا (غذای دریایی سرخ شده و له شده یا سبزیجات) ریخته می شود. یکی از خوشمزه ترین انواع آن، اودن با تمپورای میگو، با تضادی دلپذیر بین میگوی ترد سرخ شده و نودل نرم است.
4. رامِن | Ramen
رامن غذایی با اصالت چینی است که به طرز ماهرانه ای توسط ژاپنی ها متناسب با ذائقه خودشان تغییر یافته. این غذا از نودل گندم، سرو شده در آبگوشت با پیازچه، گوشت ورقه شده، تخم مرغ آبپز، قارچ، جلبک دریایی خشک شده یا رول ماهی می باشد. انواع گوناگونی از رامن وجود دارند، اما محبوب ترین آن در ژاپن رامن شویو (رامن سس سویا) است.
5. گیودون | Gyudon
گیودون یک غذای محبوب تهیه شده از برنج است. گوشت گوساله و پیاز در سسی تشکیل شده از سس سویا و میرین به آهستگی می جوشد، سپس برنج دم شده با مخلوطی از مواد مذکور در بالایش آماده خوردن می شود. نتیجه نهایی بسیار لذیذ و خوشایند خواهد بود! این غذا به حدی در ژاپن پرطرفدار است که رستوران های زنجیره ای زیادی وجود دارند که تنها گیودون ارائه می کنند. رستوران های مانند سوکیا (Sukiya)، یوشینویا (Yoshinoya) و ماتسویا (Matsuya).
6. اوکونومیاکی | Okonomiyaki
اوکونومیاکی، پن کیکی متشکل از مواد مختلفی مانند کلم، سیب زمینی، گوشت، ماهی و پیاز است که با ترشی زنجبیل، مایونز یا ماهی تن دودی شده سرو می شود. مواد پر کننده از منطقه ای تا منطقه دیگر تفاوت می کند، اما در هر صورت خوش طعم و دلپذیر است. هر زمانی که به ژاپن رفتید امتحان کردن این غذای محلی را فراموش نکنید!
7. تون کاتسو | Tonkatsu
تون کاتسو، کتلت گوشت سرخ شده با روکش پَنکو یا پودر سوخاری ژاپنی است. این غذا با کلم رشته شده و سس مخصوصی شبیه به سس معروف وُسترشایر (Worcestershire) سرو می شود. پودر سوخاری ترد، گوشت خوش طعم و این سس، ترکیبی هیجان انگیز می سازند! همچنین این غذا برای پر کردن ساندویچ هم مورد استفاده قرار گرفته که در تمام فروشگاه های رفاهی کشور فروخته می شوند.
8. یاکیتوری | Yakitori
یاکیتوری کباب مرغ گریل شده روی آتش ذغال است. سیخ های کباب سپس با سسی تهیه شده از سس سویا و سرکه و کمی نمک طعم دار می شوند. گونه های مختلف و زیادی از این غذا وجود دارند: یاکیتوری پوست مرغ، یاکیتوری پیاز و مرغ، یاکیتوری سینه مرغ و ... .
9. نودل سوبا | Soba noodles
سوبا نام ژاپنی گندم سیاه است؛ مانند رامن، این نودل نیز در مایعی از سس سویا، میرین، سس ماهی و با لایه ای از پیازچه یا تمپورا سرو می شود. در تابستان، سوبا تحت عنوان زارو سوبا نیز شناخته می شود که به معنی سرو شدن نودل به صورت سرد در کنار سس می باشد. هر کدام از انواع آن را که امتحان کنید، با یک بهشت روبرو می شوید.
10. تاکویاکی | Takoyaki
تاکویاکی، قطعات اختاپوس له و سرخ شده در یک تابه مخصوص است. این اسنک های کوفته ای کوچک سپس با سس تاکویاکی، مایونز و اندکی پیازچه طعم دار می شود. همه این مواد در کنار هم طعمی دلپذیر را به ارمغان می آورند.
منبع: گردشبان