آشنایی با لذیذترین تارت های فرانسوی

به گزارش بازی ناتمام، تارت یکی از محبوب ترین دسر ها در میان فرانسویان است و خانواده ها دستور تهیه آن را به عنوان یک راز حفظ می نمایند. البته امروزه در سراسر دنیا با شکل ها و طعم های متفاوت تهیه می شوند. منطقه ها مختلف فرانسه از دستورهای متفاوتی برای تهیه محتویات تارت استفاده می نمایند. در ادامه با چند تارت محبوب و پر هوادار فرانسوی که امروزه آن ها را در همه جای دنیا می توان پیدا کرد، آشنا می شویم. با خبرنگاران همراه باشید.

آشنایی با لذیذترین تارت های فرانسوی

1. تارت سیب

طرز تهیه این دسر لذیذ، از منطقه ای به منطقه دیگر فرق دارد. تارت سیب یکی از المان های فرهنگی در نرماندی (Normandy) به شمار می رود که به هیچ وجه نباید آن را از دست داد. علاوه بر این، درختان سیب نیز یکی از شاخصه های هویت فرهنگی این منطقه به شمار می روند.

2. تارت Tatin

این شیرینی در واقع یک تارت وارونه سیب کاراملی شده، متعلق به منطقه Sologne است که به همراه خامه و بستنی وانیلی و گرم سرو می گردد.

3. تارت بلوبری

در محدوده Vosges، به علت فراوانی بلوبری، همه می توانند این دسر لذیذ را به راحتی درست نمایند. اهالی این منطقه، بلوبری های وحشی را که در جنگل های این ناحیه به وفور رشد می نمایند، به بلوبری های پرورشی ترجیح می دهند. یکی از انواع بلوبری ها، بیل بری نامیده می گردد، که بسیار خوش طعم و آبدار است. توجه داشته باشید که خوردن بلوبری باعث می گردد که دندان ها و زبانتان تغییر رنگ بدهند. در قرون وسطی از این میوه برای رنگ کردن غذا و حتی لباس استفاده می کردند.

4. تارت آلوچه

این میوه کوچک و اشتها بر انگیز، بیشتر در منطقه Lorraine که آب و هوای مناسبی برای پرورش این میوه دارد، رشد می نماید. این منطقه 80 درصد آلوچه دنیا را فراوری می نماید. آلوچه در فراوری مربا و انواع شیرینی و دسر استفاده می گردد. البته، خوردن آلوچه تازه هم خالی از لطف نیست.

5. تورته لینتسر (Linzer Torte)

این تارت در واقع نوعی کیک اتریشی است که معمولا برای کریسمس تهیه می گردد. نام این شیرینی از شهری به نام Linz در اتریش گرفته شده است. محتویات مربایی این تارت با نوارهای باریکی از خمیر پوشانده شده و به ظاهر حصیری و زیبایش شناخته می گردد.

6. تارت شکری

این تارت یکی از شیرینی های مورد علاقه اهالی جنوب فرانسه است که آن را به شکل های مختلفی مصرف می نمایند. در قرن نوزدهم در کنار هر وعده غذایی ویژه، حتما این شیرینی را به عنوان دسر سرو می کردند. در آن موقع به علت وجود تعداد زیادی کارخانه شکر در این منطقه، دسترسی به شکر بسیار آسان بود. از این جهت، تارت شکری به یکی از اجزای اصلی آشپزی شمال فرانسه تبدیل شده است.

7. تارت لیمویی

تارت لیمویی، ترکیبی متعادل از محتویات لیمویی و یک پایه ترد و شیرین است. طعمی که به آسانی فراموش نخواهید کرد.

8. تارت بادام و گلابی

این تارت بافتی نرم دارد و ترکیب بی نظیری از بادام و گلابی، طعم منحصربه فردی به آن می دهد.

9. تارت زردآلو

بیشتر درختان زردآلوی فرانسه، در دره رود رون در Provence و در Roussillon رشد می نمایند. بعلاوه در دره رود لوار و در باغ های شمال شرقی فرانسه، این میوه به وفور یافت می گردد. این تارت نیز مانند تارت توت فرنگی، به همراه کرم کاستارد (crème pâtissière) سرو می گردد. این کرم از ترکیب کردن و حرارت دادن زرده تخم مرغ و شیر یا خامه به دست می آید و موارد مصرف متعددی دارد. چنانچه در دسر ها استفاده گردد، معمولا شکر و وانیل نیز به آن اضافه می نمایند.

10. تارت توت فرنگی

این دسر لذیذ، ترکیبی از خمیر سابله (pâte sablée)، کرم کاستارد و توت فرنگی است. خمیر سابله ترکیبی از آرد، کره، پودر شکر و زرده تخم مرغ و مواد دیگر است و چون به هنگام مخلوط کردن به شکل شن در می آید به آن خمیر سابله یا خمیر شنی می گویند. اگر دوست دارید که در سفرتان طعم بی نظیر این تارت را بچشید، از اواسط تا اواخر فصل بهار که توت فرنگی تازه به وفور یافت می گردد، به فرانسه سفر کنید.

11. تارتلت های میوه ای

در فرانسه، تارت در ابعاد کوچک تر نیز تهیه می گردد که به آن تارتلت (Tartelettes) یا تارت کوچک می گویند. بعد از اکلر (éclair) نوعی نان شیرینی خامه ای و شیرینی ناپلئونی که در فرانسه به آن هزار برگ (mille-feuille) می گویند، تارتلت ها، پرفروش ترین و محبوب ترین دسر ها در قنادی های فرانسه هستند. انواع مختلفی از تارتلت وجود دارد: تارتلت های توت فرنگی، سیب، تمشکی، لیمویی، شکلاتی و کاراملی. منبع: French Moments

منبع: کجارو
انتشار: 10 آبان 1403 بروزرسانی: 10 آبان 1403 گردآورنده: halfgame.ir شناسه مطلب: 1833

به "آشنایی با لذیذترین تارت های فرانسوی" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "آشنایی با لذیذترین تارت های فرانسوی"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید