آیا میدانستید بهتر است آجیل را قبل از خوردن بخیسانید؟
به گزارش بازی ناتمام، همه ما خواص آجیل و خشکبار را میدانیم،اما آیا شما میدانید که مصرف این مواد غذایی درحالتی که خیس خورده باشند ارزش تغذیه ای بالاتری دارند؟
چرا باید آجیل ها را قبل از خوردن در آب خیساند؟
جوجه تیغی خار دارد، صاریغ در مواقع خطر خودش را به مردن می زند و سمندر آبی دنده هایش را به بیرون تیز می کند. داریم در مورد مکانیسم های دفاعی صحبت می کنیم.اما آیا می دانستید که آجیل ها هم چنین مکانیسمی دارند؟ آنها دارای یک ترکیب طبیعی هستند که درندگان را دفع می کند تا بتوانند به طور کامل رشد کنند. تمام آجیل ها چنین مکانیسمی دارند، از بادام درختی، گردو و فندق گرفته تا آجیل برزیلی و چیزهای دیگر.
آجیل ها دارای اسید فیتیک هستند. وقتی چیزی حاوی اسید فیتیک خورده می شود، این اسید به مواد معدنی مانند روی، آهن، منیزیم، کلسیم، کروم و منگنز در دستگاه گوارش متصل می شود و توانایی سیستم گوارشی را برای جذب این مواد معدنی ضروری سلب می کند. اما نترسید. اسید فیتیک می تواند زدوده شود. برای غیرفعال کردن این اسید فقط کافی است آجیل ها را در آب بخیسانید.
چگونه آجیل ها را بخیسانید
در حالی که روش اصلی در مورد تمام آجیل ها و دانه ها یکسان است (خیساندن در آب نمک و خشک کردن آنها) اما برخی تفاوت های جزئی وجود دارد. دستورالعمل های زیر از کتاب آشپزی سالی فالون به نام سنت های تغذیه آورده شده است.روش اصلی به این شرح است
نمک را در آب حل کنید و روی آجیل ها یا دانه ها بریزید. از مقدار آب کافی استفاده کنید تا روی آجیل ها را بپوشاند. آن را برای مدت مشخصی در یک محل گرم قرار دهید.سپس آجیل ها را در صافی خالی کنید و روی یک سینی استیل ضدزنگ پخش نمایید. سینی را بمدت مشخص در فر گرم (کمتر از 150 درجه قرار دهید، درجات بالاتر باعث ازبین رفتن آنزیم های خوب آجیل خواهد شد). گاهی آنها را بهم بزنید تا کاملا خشک و ترد شوند.
مطمئن شوید که کاملا خشک شده اند. در غیر این صورت می توانند کپک بزنند و بافت تردشان را ازدست دهند. هر چه یک دانه یا آجیل را به مدت طولانی تری بخیسانید، خشک کردن آن بیشتر طول می کشد.
دانه کدوتنبل
4 فنجان دانه کدوتنبل خام و پوست کنده2 قاشق غذاخوری نمک دریا
1 قاشق چایخوری فلفل هندی (اختیاری)
آب تصفیه شده
زمان خیساندن
حداقل 7 ساعت یا در طول شبزمان خشک کردن
12 تا 24 ساعت یا تا زمانی که خشک و. ترد شوند.گردو
4 فنجان آجیل2 قاشق چایخوری نمک دریا
آب تصفیه شده
زمان خیساندن
7 ساعت یا بیشتر یا در طول شبزمان خشک کردن
12 تا 24 ساعت، تا زمانی که کاملا خشک و ترد شود.گردو می تواند در ظرف سربسته نگهداری شود اما گردو معمولی، بیشتر مستعد فاسد شدن است بنابراین باید همیشه آن را در یخچال بگذارید.
بادام زمینی (بدون پوست)، آجیل کاج یا فندق (بدون پوست)
4 فنجان آجیل خام1 قاشق غذاخوری نمک دریا
آب تصفیه شده
زمان خیساندن
حداقل 7 ساعت یا در طول شبزمان خشک شدن
12 تا 24 ساعت، تا زمتنی که کاملا خشک و ترد شود.در ظرف سربسته نگهداری کنید.
بادام درختی
4 فنجان بادام درختی ترجیحا بدون پوست - بادام های پوست دار همچنان جوانه می زنند. این نشان می دهد که فرایند جدا کردن پوست آنها، آنزیم ها را ازبین نمی برد. هضم بادام های بدون پوست آسان تر است و می توان آنها را در دستورالعمل های بسیاری بکار برد. با این حال می توانید بدون کندن پوست شان نیز از آنها استفاده کنید.1 قاشق غذاخوری نمک دریا
آب تصفیه شده
زمان خیساندن
حداقل 7 ساعت یا در طول شبزمان خشک شدن
12 تا 24 ساعت، تا زمانی که کاملا خشک و ترد شود.می توانید از خلال بادام درختی نیز استفاده کنید.
بادام هندی
4 فنجان بادام هندی خام1 قاشق غذاخوری نمک دریا
آب تصفیه شده
در آماده کردن بادام هندی باید دقت کنید. آنها در صورتی که بمدت بسیار طولانی خیس بخورند یا به آهستگی خشک شوند، لزج خواهند شد و طعم نامطبوعی پیدا می کنند.
شاید دلیلش این باشد که آنها واقعا خام نیستند بلکه قبلا 2 فرایند خشک شدن جداگانه را سپری کرده و سپس به دست ما رسیده اند. شما می توانید آنها را در فر 200 تا 250 درجه خشک کنید چون آنزیم هایشان قبلا در طول فراوری ازبین رفته اند.
زمان خیساندن
6 ساعت نه بیشترزمان خشک کردن
زمان بمدت 12 تا 24 ساعت در 200 درجه ی فارنهایت خشک کنید.آنها را در ظروف سربسته نگهداری نمایید.
آجیل ماکادمیا
4 فنجان آجیل ماکادمیای خام1 قاشق غذاخوری نمک دریا
آب تصفیه شده
زمان خیساندن
حداقل 7 ساعت یا در طول شبزمان خشک کردن
12 تا 24 ساعت، تا زمانی که خشک و ترد شوند.منبع: سایت راستینه
منبع: راسخون