طرز تهیه بلغور پلو ترکیه (یارما پلو)

به گزارش بازی ناتمام، بلغور پلو ترکیه (یارما پلو) نوعی غذای ترکی است که با استفاده از بلغور گندم تهیه شده و بسیار مقوی است. با طرز تهیه بلغور پلو ترکیه آشنا شوید.

طرز تهیه بلغور پلو ترکیه (یارما پلو)

یارما پلو یا بلغور پلو یکی از غذاهای سنتی منطقه آذربایجان است و همان طور که از نام آن معین است، با استفاده از بلغور گندم تهیه می گردد.

کلمه یارما معادل ترکی بلغور و به معنی شکافته است. در گذشته دور به بلغور گندم یارما بوغدا (بوغدا یعنی گندم) یعنی گندم شکافته شده گفته می شد اما بعد به مرور زمان کلمه بوغدا حذف شد و فقط یارما باقی ماند.

یارما پلو یا بلغور پلو ترکی با توجه به مواد تشکیل دهنده آن بسیار خوشمزه و مقوی است و توصیه ما به شما این است که برای بهره بدن از خواص بلغور گندم، حتما این غذا را در برنامه غذایی خانواده خود قرار دهید.

با طرز تهیه بلغور پلو ترکی همراه باشید:

مواد لازم برای تهیه بلغور پلو ترکیه (یارما پلو)

بلغور گندم2 پیمانه
لپه 1 پیمانه
کره 1 ق غذاخوری
قرص عصاره گوشت 1 عدد
پیاز 1 عدد
گوشت چرخ نموده 250 گرم
نمک، فلفل، زردچوبه به میزان لازم
رب گوجه فرنگی1 ق غذاخوری
سیب زمینی2 عدد

طرز تهیه بلغور پلو ترکیه (یارما پلو)

  1. برای تهیه بلغور پلو ابتدا بلغور گندم و لپه را از دو-سه ساعت قبل از آغاز آشپزی خیس کنید.
  2. بعد لپه خیس خورده را با کره تفت دهید.
  3. مقداری آب روی لپه بریزید و را نیز به آن اضافه کنید.
  4. یک عدد پیاز را رنده کنید و با گوشت چرخ نموده، نمک، فلفل و زردچوبه چند عدد کوفته قلقلی کوچک درست کنید.
  5. کوفته قلقلی ها را با مقداری کره تفت دهید.
  6. حالا رب گوجه فرنگی را اضافه نموده و لپه را همراه با آبی که در آن پخته شده به این مواد اضافه کنید.
  7. در صورت تمایل مقداری زعفران و نمک نیز اضافه کنید و حرارت را کم کنید تا مواد پخته شوند.
  8. حالا در یک قابلمه جداگانه، مقداری آب و کمی نمک بریزید و وقتی به جوش آمد، بلغورها را داخل آب بریزید.
  9. حدود 20 لی 25 دقیقه طول می کشد تا بلغورها پخته شوند.
  10. ممکن است این مدت زمان بسته به جنس بلغوری که دارید کمی کمتر یا بیشتر گردد، به همین دلیل بهتر است چند عدد از بلغورها را تست کنید و وقتی مطمئن شدید پخته، آبکش کنید.
  11. کف قابلمه ته دیگ سیب زمینی بیندازید و لایه لایه از بلغورهای آبکش شده و مواد گوشتی داخل قابلمه بریزید و پلو را دم کنید.

یارما پلو یا بلغور پلو ترکی شما آماده است. این غذای خوشمزه همراه با انواع ترشی طعم بسیار عالی دارد. امیدواریم این غذای ساده و مقوی را تهیه کنید و از طعم بی نظیر آن لذت ببرید. نوش جان.

گروه آشپزی خبرنگاران

منبع: setare.com
انتشار: 12 تیر 1400 بروزرسانی: 12 تیر 1400 گردآورنده: halfgame.ir شناسه مطلب: 1170

به "طرز تهیه بلغور پلو ترکیه (یارما پلو)" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "طرز تهیه بلغور پلو ترکیه (یارما پلو)"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید