طرز تهیه خورشت کدو حلوایی مجلسی و خوشمزه

به گزارش بازی ناتمام، کدو حلوایی بیشتر در بخش های شمالی ما کشت می گردد. این خورش سنتی را در برخی مناطق در شب یلدا سرو می گردد.

طرز تهیه خورشت کدو حلوایی مجلسی و خوشمزه

به گزارش خبرنگاران به نقل ازکتاب کاله

مواد لازم برای تهیه خورشت کدوحلوایی

گوشت خورشتی300 گرم

کدو حلوایییک کیلوگرم

پیازدو عدد

آلو بخارا100 گرم

زعفران (حل شده در آب)یک و نیم قاشق غذاخوری

رب گوجه¬فرنگییک و نیم قاشق غذاخوری

دارچینیک قاشق چای خوری

روغن مایع

نمک

فلفل

طرز تهیه خورشت کدو حلوایی

مرحله اول

کدو را بشویید و پوست بکنید. کدو را به صورت هلال های کوچک خرد کنید.

مرحله دوم

یک عدد از پیازها را به صورت ریز خرد و در روغن سرخ کنید تا کمی طلایی رنگ گردد.

مرحله سوم

کدوها را به پیاز اضافه کنید و همراه با آن تفت دهید.

مرحله چهارم

پیاز دیگر را به صورت خلالی خرد کنید. داخل قابلمه­ ای روغن بریزید و آن را روی حرارت قرار دهید.

مرحله پنجم

پیاز خردشده را در روغن سرخ کنید. تکه­ های گوشت را به پیاز اضافه کنید و با پیاز تفت دهید.

مرحله ششم

دو لیوان آب جوش و زعفران را روی مخلوط گوشت و پیاز بریزید و در ظرف را بگذارید تا گوشت بپزد. حرارت زیر قابلمه را کم کنید.

مرحله هفتم

آلوها را خوب بشویید و نیم ساعت در آب بخیسانید.

در مراحل پایانی پخت گوشت، آلوها را به همراه رب گوجه فرنگی اضافه به گوشت اضافه کنید و دو ساعت دیگر روی حرارت بگذارید.

مرحله هشتم

کدو، نمک و فلفل را در قابلمه بریزید و 15 تا 20 دقیقه بعد قابلمه را از روی گاز بردارید.

نکات طرز تهیه خورشت کدو حلوایی

رب را قبل از اضافه کردن به گوشت، کمی در روغن تفت دهید.

درصورتی طعم ملس متمایل به ترش دوست دارید، دو قاشق غذاخوری آب­غوره یا آب­لیمو به خورشت اضافه کنید.

اگر به خورشت­های شیرین علاقه­ مندید، با اضافه کردن آلو یا یک قاشق غذاخوری شکر، طعم خورشت را شیرین تر کنید.

منبع: جام جم آنلاین
انتشار: 27 دی 1399 بروزرسانی: 27 دی 1399 گردآورنده: halfgame.ir شناسه مطلب: 863

به "طرز تهیه خورشت کدو حلوایی مجلسی و خوشمزه" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "طرز تهیه خورشت کدو حلوایی مجلسی و خوشمزه"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید