طرز تهیه سالاد نودل؛ ساده، خوشمزه و سریع!
به گزارش بازی ناتمام، چند سالی است که نودل به عنوان یک غذای محبوب وارد فرهنگ غذایی ما ایرانی ها هم شده و به شکل های مختلف آن را مصرف می کنیم. در آسیای شرقی با نودل غذاهای بسیار متنوعی تهیه می نمایند و نودل های مختلفی هم دارند. اما با کمی خلاقیت و تغییر می توان به ترکیب های فوق العاده مجذوب کننده مثل سالاد نودل رسید که واقعا خوشمزه است. سادگی تهیه و طعم خوش این سالاد باعث می گردد دیگر نودل را به چشم یک غذای فوری نبینید و جایگاه بهتری در آشپزی خود به آن اختصاص دهید. در این ویدیو طرز تهیه سالاد نودل خوشمزه و ساده را از صفر تا صد به شما آموزش می دهیم که یک غذای سرد مناسب برای ناهار، شام، عصرانه و سرو در مهمانی ها است.

مواد لازم:
- مغز کاهو: 1 عدد کوچک
- ژامبون: 3 ورق
- نودل سبزیجات: 2 بسته
- خیارشور: نصف پیمانه
- زیتون بی هسته: نصف پیمانه
- پیازچه: 5 تا 10 شاخه
- کنسرو ذرت: نصف پیمانه
- سس مایونز: 3 قاشق غذاخوری
- سس فرانسوی: 2 قاشق غذاخوری
- نمک و فلفل سیاه: به مقدار لازم
طرز تهیه سالاد نودل
- مغز کاهوی شسته شده را به صورت یکدست خرد کنید.
- پیازچه ها را از وسط به به صورت طولی برش زده و سپس خرد کنید.
- ژامبون و خیارشور را به صورت نگینی خرد کنید.
- زیتون ها را حلقه حلقه خرد کنید.
- نودل ها را با ادویه خودشان به مدت 3 تا 4 دقیقه داخل آب جوش بپزید و آبکش کنید.
- بعد از خنک شدن نودل، آن را به همراه باقی سبزیجات و سس مایونز و سس فرانسوی داخل یک کاسه بزرگ ریخته و به آهستگی هم بزنید.
- برای طعم بهتر، سالاد را برای یک شب داخل یخچال قرار دهید تا طعم مواد به خورد یکدیگر بروند و سالاد کاملا خنک گردد.
- نوش جان
انتشار: 3 اردیبهشت 1404
بروزرسانی: 3 اردیبهشت 1404
گردآورنده: halfgame.ir
شناسه مطلب: 1906
به "طرز تهیه سالاد نودل؛ ساده، خوشمزه و سریع!" امتیاز دهید
دیدگاه های مرتبط با "طرز تهیه سالاد نودل؛ ساده، خوشمزه و سریع!"
* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید