طرز تهیه شکلات دبی بدون قالب شکلات: دستور ساده و خوشمزه

به گزارش بازی ناتمام، این روزها، حتی اگر هوادار شکلات هم نباشید، نام شکلات دبی را چندین بار در فضای مجازی شنیده اید. احتمالا این شکلات با ظاهر مجذوب کننده و فریبنده اش شما را وسوسه می نماید که آن را تهیه کنید و از مزه لذیذش لذت ببرید. در اغلب دستورهای پخت، شکلات دبی با قالب شکلات تهیه می گردد، اما در این مطلب از کتاب کاله برای شما طرز تهیه شکلات دبی بدون قالب شکلات را آموزش می دهیم. بعلاوه اگر در خانه قالب شکلات دارید می توانید به مطلب روش تهیه شکلات دبی با قالب شکلات مراجعه و این شکلات خوشمزه را تهیه کنید.

طرز تهیه شکلات دبی بدون قالب شکلات: دستور ساده و خوشمزه

مواد لازم برای تهیه شکلات دبی بدون قالب شکلات

  • رشته کادایف (کنافه) 200 گرم
  • کره بدون نمک 56 گرم
  • کرم پسته 185 گرم
  • ارده 2 قاشق غذا خوری
  • شکلات شیری 540 گرم

طرز تهیه شکلات دبی بدون قالب شکلات

1. خرد و برشته کردن رشته های کنافه

قبل از هر کاری، روی حرارت میانه گاز یک تابه بزرگ را قرار دهید تا از پیش گرم گردد. سپس رشته های کنافه را به قطعات ریز خرد کنید، این کار باعث می گردد کنافه به طور یکنواخت تر با شکلات ترکیب گردد و طعم بهتری داشته باشد. در واقع وقتی رشته های کنافه خرد و برشته می شوند، حالتی کرانچی و طلایی پیدا می نمایند که در کنار نرمی و شیرینی شکلات، تضاد دلچسبی ایجاد می نماید.

کره را به تابه اضافه کنید و اجازه دهید تا آب گردد. حتما کره را از قبل در دمای اتاق قرار دهید تا نرم گردد. سپس رشته کنافه را اضافه کنید و با کره به مدت 10 تا 15 دقیقه تفت دهید تا ترد و طلایی رنگ گردد. نکته مهم این است که مواد را به صورت ملایم تفت دهید، زیرا ممکن است قسمت هایی از کنافه آغاز به سوختن کند.

2. اضافه کردن سایر مواد فیلینگ شکلات دبی

کنافه برشته شده در مرحله قبل را در کاسه ای بریزید و در ادامه کرم پسته و ارده را به آن اضافه و مواد فیلینگ را با هم مخلوط کنید تا به بافت یکسانی برسید.

3. آب کردن شکلات با مایکروویو

در کاسه ای مناسب برای مایکروویو، شکلات شیری را اضافه کنید و به مدت 30 ثانیه در مایکروویو قرار دهید؛ بعد از اتمام 30 ثانیه، شکلات را از دستگاه خارج کنید و هم بزنید سپس مجدد به مدت 30 ثانیه با مایکروویو به آن حرارت دهید و پس از اتمام زمان، مجدد هم بزنید. این روش را ادامه دهید تا شکلات کاملا آب گردد. شما می توانید از شکلات چیپسی یا شکلات تخته ای بهره ببرید، اگر از نوع تخته ای استفاده کردید، حتما با چاقو آن را خرد کنید تا راحت تر ذوب گردد.

4. ریختن لایه اول شکلات دبی در قالب مافین

در هر خانه از قالب مافین سیلیکونی کپسول کاغذی قرار دهید و با استفاده از قاشق غذاخوری شکلات را داخل هر خانه بریزید؛ برای اینکه شکلات به میزان یکسان پخش گردد، دو طرف کپسول کاغذی را بگیرید و آن را به آرامی تکان دهید. در آخر قالب مافین را به مدت پنج دقیقه داخل فریزر قرار دهید تا شکلات کمی خودش را بگیرد.

5. اضافه کردن لایه فیلینگ

قالب را از فریزر خارج کنید و یک قاشق غذاخوری از مایه فیلینگی که در مرحله دوم تهیه نموده اید را در هر خانه بریزید. مواد فیلینگ را می توانید با پشت قاشق صاف کنید.

6. ریختن لایه نهایی شکلات دبی

روی لایه فیلینگ، شکلات به جای مانده را بریزید. برای صاف کردن شکلات کافی است قالب مافین را بلند کنید و آن را به آرامی به عقب و جلو حرکت دهید تا لایه شکلات نهایی صاف گردد. مجدد قالب را به مدت 30 تا 60 دقیقه در فریزر قرار دهید تا شکلات به خوبی خود را بگیرد. بهتر است قبل از سرو کردن، شکلات به مدت 10 دقیقه در دمای محیط قرار بگیرد.

نکات تکمیلی برای تهیه شکلات دبی بدون قالب شکلات

در این نوشته با طرز تهیه شکلات دبی بدون قالب شکلات آشنا شدید، با رعایت نکات زیر می توانید شکلات دبی خانگی را با ظاهری زیبا و طعمی فوق العاده تهیه کنید.

استفاده از روش بن ماری برای آب کردن شکلات

به جای استفاده از مایکروویو، می توانید از روش بن ماری (حرارت غیرمستقیم) برای ذوب کردن شکلات بهره ببرید. در این روش، یک قابلمه کوچک را تا نیمه از آب پر نموده و روی حرارت ملایم قرار دهید. سپس یک کاسه مقاوم به حرارت (ترجیحا شیشه ای یا استیل) را روی قابلمه بگذارید، به طوری که کف کاسه با آب در تماس نباشد. تکه های شکلات را داخل کاسه بریزید و به آرامی هم بزنید تا شکلات به طور یکنواخت و بدون سوختن ذوب گردد. این روش باعث حفظ بافت و طعم لطیف شکلات می گردد.

استفاده از کرم پسته بیشتر

برای داشتن فیلینگی نرم تر و خوشمزه تر در شکلات دبی می توانید میزان کرم پسته را افزایش دهید. کرم پسته بافتی لطیف و طعمی غنی دارد که با ترکیب شکلات، طعمی بی نظیر ایجاد می نماید. اگر دوست دارید شکلات های شما طعمی نرم تر و خامه ای تر داشته باشند، استفاده از میزان بیشتری کرم پسته انتخاب مناسبی خواهد بود.

جایگزین مناسب برای شکلات شیری

اگر علاقه ای به طعم شکلات شیری ندارید، می توانید به جای آن از شکلات تلخ یا نیمه شیرین بهره ببرید. شکلات تلخ با درصد بالاتری از کاکائو، طعمی قوی تر و عطر غنی تری دارد که می تواند شکلات دبی را خوش طعم تر کند. بعلاوه اگر دوست دارید تعادلی میان شیرینی و تلخی داشته باشید، شکلات نیمه شیرین انتخاب بسیار خوبی است. برای تنوع بیشتر، حتی می توانید از شکلات سفید نیز بهره ببرید و ترکیب های مجذوب کننده و متفاوتی بسازید.

منبع: کتاب کاله
انتشار: 11 اسفند 1403 بروزرسانی: 11 اسفند 1403 گردآورنده: halfgame.ir شناسه مطلب: 1896

به "طرز تهیه شکلات دبی بدون قالب شکلات: دستور ساده و خوشمزه" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "طرز تهیه شکلات دبی بدون قالب شکلات: دستور ساده و خوشمزه"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید