طرز تهیه چیز کیک یخچالی و بدون فر به شکل هندوانه با ژله و بدون ژله
به گزارش بازی ناتمام، در گزارش زیر طرز تهیه چیز کیک یخچالی به شکل هندوانه را به شما آموزش می دهیم.
به گزارش ، تهیه دسر به اشکال انار و هندوانه چه به صورت کیک و چه ژله هم حالت سمبلیک دارد و هم بسیار مورد علاقه بچه های کوچک تر است. از سوی دیگر درست کردن کیک و چیز کیک یا دسر هایی که احتیاج به فر ندارند و به قول معروف یخچالی هستند در روز هایی که سرتان شلوغ است ومهمان دارید هم راحت تر است و هم سریع تر آماده می گردد.
پسته بو داده و نمکی: 1و ¼ فنجان
پودر نارگیل شیرین: 2 فنجان
شکر دانه ریز: ¼ فنجان
کره: 4 قاشق غذاخوری
رنک سبز خوراکی: به مقدار لازم
پنیر خامه ای: 3 بسته (هر بسته 250 گرم)
عصاره وانیل: یک قاشق چایخوری
خامه سنگین زده شده: 1 فنجان
توت فرنگی تازه یا فریز شده و یا کمپوتی: 500 گرم ریز خرد شده
ژلاتین بدون طعم: 10 گرم
رنگ غذا قرمز بدون طعم: به مقدار لازم
شکلات چیپسی: ½ فنجان
برای تهیه دسر چیز کیک هندوانه یخچالی با پایه کیک ابتدا پسته های بو داده و نمکی را در آسیاب برقی بریزید و آسیاب کنید تا حسابی پودر شوند. سپس به پسته های پودر شده، پودر نارگیل، شکر، کره آب شده در دمای اتاق و چند قطره رنگ غذای سبز را اضافه کنید و خوب هم بزنید تا تمام مواد را در غذاساز بریزید و با هم مخلوط کنید. ¾ موادی را که با هم مخلوط شده اند در یک قالب کیک با ارتفاع 25 سانتی متر بریزید، با ته قاشق سطح مواد را صاف و یکدست کنید و در یخچال بگذارید.
در این فاصله مواد لایه پنیری دسر چیز کیک هندوانه را درست کنید. در یک ظرف عظیم پنیر خامه ای، شکر و وانیل را بریزید و خوب با هم مخلوط کنید تا یه مایه یکدست و کرمی درست گردد. حالا خامه سنگین زده شده را اضافه کنید و آن قدر هم بزنید تا تمام مواد به هم مخلوط شوند.
در یک قابلمه کوچک توت فرنگی ها را بریزید و روی شعله ملایم گاز قرار دهید. توت فرنگی ها را روی حرارت هم بزنید و با ته قاشق به آرامی له کنید تا شیره توت فرنگی بیرون بیاید. قابلمه را از روی گاز بردارید و ژلاتین را با دست پودر کنید و از بالا روی توت فرنگی ها بپاشید و خوب هم بزنید. این کار را به مدت سه دقیقه انجام دهید تا ژلاتین با توت فرنگی ها حسابی مخلوط شوند.
حالا مخلوط ژلاتین و توت فرنگی را روی مایه پنیر خامه ای و خامه و شکر و … که از قبل درست نموده بودید و خوب هم بزنید. چند قطره رنگ غذا قرمز اضافه کنید و باز هم بزنید تا یک مایه یکدست درست گردد. مایه به دست آمده را روی پایه چیز کیک که در یخچال گذاشته بودید بریزید و با کف قاشق صاف و یکدست و هموار کنید. تکه های ریز شکلات چیپسی را مثل تخم هندوانه روی سطح بالایی چیز کیک بپاشید و چیز کیک را دوباره به مدت 3 ساعت در یخچال بگذارید تا حسابی سرد گردد و خودش را بگیرد.
*برای پایه این دسر خوشمزه یخچالی که به فر احتیاج ندارد می توانید به جای پودر پسته از بیسکویت پتی پور یا ساقه طلایی بهره ببرید. در این صورت در طرز تهیه چیز کیک یخچالی با پایه بیسکویت پتی بور یا ساقه طلایی ابتد بیسکویت ها را در غذاساز بریزید و خرد کنید. سپس بیسکوییت ها را به همان ترتیب با موادی که گفته شد ترکیب کنید، با چند قطره رنگ غذای سبز رنگ شان را سبز کنید، در قالب بریزید و با کف قاشق خوب صاف و هموار کنید تا ذرات بیسکویت و کره به هم بچسبند و منسجم شوند.
*اگر فر دارید یک کیک اسفنجی ساده درست کنید و برای پایه چیز کیک یخچالی با پایه کیک از آن بهره ببرید. در آن صورت اطراف کیک اسفنجی را با پودر پسته، رنگ غذا سبز، پودر نارگیل و شکر و کره به همان ترتیب تزیین کنید.
*طرز تهیه دسر چیز کیک هندوانه یخچالی با ژله هم به همین ترتیب است. تنها کاری که باید انجام دهید این است که یک لایه ژله هم بهره ببرید. در این صورت بعد از سرد شدن چیز و بستن کامل کیک در یخچال برای این مقدار دو بسته ژله هندوانه، انار یا توت فرنگی را به روش معمول درست کنید و روی آن بریزید و دوباره در یخچال بگذارید تا ژله خودش را بگیرد و به اصطلاح ببندد.
منبع: مجله کوروش
منبع: باشگاه خبرنگاران جوان